barer og klubber i esbjerg

Her er de bedste barer og klubber i Esbjerg

Er du i tvivl om, hvor du skal gå hen, hvis du skal have en sjov aften i byen i Esbjerg?  Så frygt ej. Her kommer en udførlig guide til, hvor du skal gå hen, hvis du skal have en sjov aften med gang i den i havnebyen, Esbjerg. Stederne kommer til at være af forskellige karakter, så man har lidt til enhver smag – der er både dem, der har billige shots og sport på storskærmen, men også dem der serverer flotte drinks og spiller god musik. Der er altså noget til alle! Så kridt danseskoene eller hiv favoritholdets spillertrøje over hovedet og bevæg dig ud i Esbjergs natteliv.

Little London

Skal du drikke øl med drengene og se en god gang bold? Så er Little London stedet at være. Her er stemningen autentisk og drinksne og øllene billige. Flere gange om ugen er der livemusik, og man kan spille terninger og kort, mens man nyder en kold fadøl.

Rustik

Rustiks lokaler minder om en lagerhal og indretningen er, ja, rustik. Natklubben sigter efter at give en oplevelse, når du besøger stedet, og de ønsker at have en historie at fortælle – derfor er lokalerne, som de er. Rustik ønsker at tilbyde specielle smagsoplevelser og har derfor et lidt anderledes cocktailkort. Natklubben er delt op, så der både er et barområde med sing-a-long og et sted med dansegulv og dj-toner.

Skræddergaarden

Skal du på en anden autentisk bar med god livemusik og gode drinks, skal du tage på Skræddergaarden. Her får du den bedste musik fra 80’erne, og du kan hygge dig i rolige, behagelige omgivelser mens du enten snakker med dine venner, eller mens du giver dem en svingom. Der er gang i den på Skræddergaarden, og du føler dig med garanti godt tilpas i de rare omgivelser.

Pioner Bar

På Pioner Bar kan du virkelig få gang i stemmebåndene – her kan du nemlig synge karaoke. Derudover er der linet op til diverse konkurrencer, hvis du gerne vil udfordre vennerne i spil: Der er bordfodboldbord, boksebold og sømblok. Så hiv dine bedste kammerater med til Pioner Bar for en hyggelig aften i byen. Husk, at hvis du har et alkoholproblem og har brug for at komme i alkoholbehandling, er der altid hjælp at hente. Du er ikke alene med problemet, og selvom det kan virke svært at overskue, er det