Din favorit restaurant i Esbjerg

Du behøver ikke at søge dig frem til flere restauranter mere For ved at læse med her, kan du nemt finde den restaurant og den mad, du skal prøve i Esbjerg i løbet af de næste par måneder.

Bowl’n’Fun Esbjerg gør nemlig klar til at gå en sjov tid i møde. Sommeren er over, og nu det tid til hygge derhjemme og være indendørs igen. November og black Friday nærmer sig og efter det kommer julen hurtigt og vi kan ikke vente. Efter et besøg i Esbjerg Bowl’n’fun, hørte vi nemlig at dette års julefrokoster og underholdning i deres the grill restaurant kommer til at gøre op for de hårde år med corona vi har været ramt af.

Hvad kan du forvente

The grill, som du nok kender i Esbjerg, er Bowl’n’funs helt egen buffetrestaurant. Normalt, så byder den på en række af lækre retter, salatbar, desserter og alle børnenes favoritter, men når julen nærer sig, så skruer de en smule op for varmen. De lækre retter på buffeten bliver nemlig skiftet ud med de klassiske juleretter, så som juleanden, medisteren, flæskestegen, brune kartofler og meget mere selvfølgelig. Restauranten er åben for alle, om det familier, firmaarrangementer, børnefødselsdage, konfirmationer, barnedåben, blå mandage eller polterabender. Bowl’n’fun byder alle velkommen.

Bestil din julefrokost i dag

Du kan faktisk allerede i dag bestille din julefrokost hos bowl’n’fun! Vær i god tid og sikre en plads på en af dagene, hvor der kommer live musik, masser af underholdning og god stemning. Tilkøb de mange aktiviteter centeret kan byde på såsom bowling og escape room. Er det en firmajulefrokost eller familie julefrokost, så kan vi i hvert fald finde noget til jer.

Hvad kan Esbjerg ellers byde på?

Esbjerg har en masse lækre kulinariske oplevelser som man kan prøve. Bare en tur langs Esbjerg centrum eller Esbjerg strøget, vil du finde en masse restauranter som du kan besøge og få en hyggelig aften ved. Hvis du er i tvivl om hvor du skal tage hen, så er det altid bedst at spørge en du kender som måske bor eller har boet i Esbjerg og kan pege dig i den rigtige retning. Typisk, så er det de lokale eller dem som har boet i byen der ved bedst hvor de gode steder er. Ellers må du gå på tripadvisor og finde ud af det bedste sted at tage hen.